Persoonlijk advies

Gratis verzending va. €100

Sinds 1978

De juiste discolichten kopen?

Effect- of discoverlichting kan een aardige toegevoegde waarde hebben bij muziek als sfeerverhogend element. Bij Onlinediscowinkel bieden we vele soorten discoverlichting aan voor alle mogelijke toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het uitlichten van een podium, cafés of bedrijven. En daarnaast natuurlijk de discoverlichting voor thuis en in discotheken en zalen. 

Discolichten kopen? Eenvoudige lampen-set of een spectaculair licht-effect

In het verlichting-assortiment van Onlinediscowinkel vind je zowel eenvoudige lampen als flitsende effectverlichting. Met lampen creëer je sfeer of zorg je ervoor dat mensen of objecten goed zichtbaar zijn. Je gebruikt ze bijvoorbeeld om een artiest op een podium, een decorstuk of een DJ booth uit te lichten. Veel LED-spots kunnen verschillende kleuren produceren. Daarnaast is er effectverlichting. Dat zijn over het algemeen lichten die dynamisch zijn: ze knipperen of bewegen, voor een visueel spektakel dat vaak mooi samengaat met passende muziek.

Van movinghead tot stroboscoop-lamp

De effectverlichting onder de disco-lampen worden vooral ingezet bij muziek als sfeerverhogende factor. Dit kan zowel in de discotheek, bij een bedrijfsfeest, een drive-in show maar uiteraard ook gewoon thuis. Voorbeelden van veel gebruikte disco-lampen zijn lichteffecten, scanners, lasers, stroboscopen en moving heads. Deze zogenaamde ‘bewegende’ of ‘dynamische’ verlichting zorgt voor een flinke dosis energie op de dansvloer. Onlinediscowinkel biedt ook complete lichteffect-sets die je eenvoudig opstelt en super handig plug and play op te bouwen.

Onlinediscowinkel.nl
Chat openen
Hallo 👋 Onlinediscowinkel.nl hier! Voor vragen of advies, stuur ons gerust een bericht via WhatsApp ✅